Hekelstraat 37, 1811 BL Alkmaar        Telefoon +31(0)72-515 47 21         Email info@tattoocentre.com

Emigreren

Aan alle klanten en geïnteresseerde ;

 

Lieve mensen zoals velen al weten gaan mijn vrouw en ik emigreren naar Curacao .

Onze tattooshop in Alkmaar blijft echter op volle kracht draaien als ik op 30 september definitief mijn carrière als tattoo artiest in Alkmaar Tattoo Centre na ruim 30 jaar werkzaam te zijn geweest afsluit .

 

Saskia Messchendorp en Dick Jason Meier Tattooer nemen het roer over en zullen alle mensen die voor tattoos en piercings naar onze shop komen met het enthousiasme en vakmanschap verwelkomen zoals een ieder dat al die jaren van ons gewent is . Mensen wat een prachtige tijd hebben ik en later ook mijn hele gezin dankzij jullie mogen beleven in onze shop op de Hekelstraat in de oude stad van Alkmaar . Velen van onze klanten zijn vrienden geworden en wij nemen van ieder van jullie met een dankbare glimlach afscheid en gaan genieten van onze rust in ons nieuwe thuis waar ik een nieuwe carrière als kunst schilder ga starten . Ook zal ik natuurlijk vaak te vinden zijn bij onze dochters Desanka en Louella in de tattooshop Tattoo by Lou in Otrabanda Willemstad  Curacao .

 

Tot slot nog een goede raad van een inmiddels wat oudere tattooRon ; doe elke dag wat je het aller liefste doet , wacht niet tot morgen maar leef in het moment ! Het aller beste voor iedereen , harts groet Ron Rijks


TATTOO CENTRE ALKMAAR (c) 2018